středa 25. června 2014

Ne-vlnité vlasy a Spider Men

Ráno mi volala kamarádka Hanička: "Je mi to trapný, ale musím zrušit to odpolední cvičení. Já se zase necítím dobře. Jsem death."
"Jeeejda, to je mi líto. Tak zrušme i tu masáž." já na to. 
Hanička je skvělá kosmetička, vizážistka a umí i masírovat. Dneska mi měla dopřát lymfatickou masáž. Moje "brokolice a květák" na stehnech už po takové masáži volají...
"Jo? A nevadí Ti to?" ptala se Hanka. 


Ve skutečnosti se mi čas hodil. Večer jsme měli sraz ze základky po "kuci kuci, hepčík" letech. Tak jsem potřebovala nahodit obličej, abych se nemusela prokazovat občanským průkazem a nestrašila cestou děti. Fajn! Místo cvičení jsem vykouzlila mladý obličej ala "tiché líčení", natočila moje super zplihlé vlasy .... a cestou jsem nepotkala ani jedno dítě! Ne, nebyl pokročilý večer. Jen se cestou spustil takový slejvák, že psa by nevyhnal. A pokud ano, dal by mu deštník. Jenže mně domov všechny deštníky ukryl. Bydlíme tu teprve 10 měsíců, tak proč mám sakra vědět, kde ty deštníky hergot jsou? Můj sen o krásných hustých kadeřích se během dvou minut rozpustil v kapkách deště. 



No a ksicht? Ten si udržel úsměv číslo 6 - to je NE ten americký. Můj makeup totiž přežil a to úplně bez poničení. Proč?

Tak za prvé: cestou jsem se doslova plazila kolem domů, kde - jak jsem měla dojem - prší nejméně. Vypadala jsem jako James Bond, který nacvičuje umění Spider Mena.
Za druhé: obětovala jsem vlasy a plazila se kolem domů v předklonu. Vypadala jsem jako když jdu ze srazu a né na sraz.
A za třetí: zafixovala jsem si celý obličej tím kouzelným sprejíčkem. Říká se tomu Make Up Fixer. A nene..., nebyla jsem jako porcelánová panenka z antikvariátu.
Používám tenhle od Laurendor a jsem s ním spokojená. Koupila jsem ho od další skvělé kosmetičky Míši. V obchodě ho totiž nedostanete. A co všechno tenhle fixer umí?

1) Nelepí. Zaschne během vteřinky.
2) Díky aloe vera nevysušuje pleť. A o suché pleti bych mohla psát romány. (Viď Hani? Viď Míšo?)
3) Vydrží celý den. I pařáky, fakt. Vydrží i celou noc, když je třeba :)
4) Ochranný film, který vytvoří, dodá obličeji takový jemně lesklý nádech, že člověk nevypadá jako když si válel hubu v mouce..... 
No, to na jeden sprejíček stačí :)


Ale zpátky k Hance. Mám o ní starost. Je to vitální baba! Jenže se necítí dobře, je unavená... A proč?? Já to vím.... Ale o tom potom... třeba příště.

A co vy?
Krásný den...Kat....


7 komentářů:

  1. Tak tohle jsem precetl jednim dechem, Tato veta me uplne rozsekala, ...

    >>Vypadala jsem jako když jdu ze srazu a né na sraz.

    ... jdu si precist ostatni prispevky. Jen tak dale!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéééé, děkuju, Tome :)...
      Budu se snažit....
      Kat....

      Vymazat
    2. Vždycky mě musí příspěvek "chytnout" a zde to byl už titulek, který ve mě evokoval: "Říkám NE vlnitým vlasům a hračkám z motívem spidermana". A sakra jsem si řekl ... co se děje :D

      Vymazat
  2. Ahoj Kat, čtu všechny Tvoje "slohovky" a všechny se mi moc líbí. Už se těším na další, jen tak dál :-) To by mohli vydávat v nějakém časopisu, pokud už se tak nestalo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Romi..., MOC děkuju za podporu.... Časopisy se jen hrnou...., jen nevím, pro který se rozhodnout... :)
      Krásný den...Kat....

      Vymazat
  3. Vypadala jsem jako když jdu ze srazu a ne na sraz.. :D:D:D Asi tak za týden se přestanu smát.. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je moc dobře, že se směješ.... :) Slibuju, že se pokusím Tě rozesmívat i nadále....
      Krásný den...Kat....

      Vymazat

Na vaše komentáře se těším a děkuji za ně:) Jsou pro mě motivací k dalšímu psaní.