pátek 24. dubna 2015

Pavouk a SLAVONICE?

Já prostě žiju dva životy. Jeden přes den a jeden v noci. Ačkoliv podle toho množství snů, co se mi v noci zdá, musím mít těch životů víc. 
zdroj


Na dnešek se mi například zdálo, že mi do kapsy od bundy vlezl pavouk. Já se pavouků (ve všech životech) nebojím ani neštítím. Dokonce si jich doma - zcela účelově - pár chovám. V odlehlých koutcích a jenom ty, co (asi) nejsou jedovatí. To kdyby fakt nosili štěstí. Jasně, že před návštěvama to tajím, jinak by k nám nikdo nechodil. 
Ale tenhle pavouk ze snu připomínal pár jedovatých chlupáčů, které jsem měla tu čest potkat (i ve volné přírodě, brr). 
Takže: vlezl mi do kapsy velkej chlupatej pavouk. Ale to nebylo tak strašný. Toho pavouka honila veverka a chtěla ho sežrat. Vypadalo to takhle: já běhala po parku, snažila jsem se sundat bundu a mě honila veverka. Naštěstí jsem se vzbudila dřív, než nás ta potvora oba zakousla :))
Co by na to řekl Freud?? No..., něco mě napadlo, ale to fakt nemohu napsat.



A pak se mi zdálo, že jsem si doma stříhala hromadu letáků k jednomu filmovému festivalu a roznášela je po městě. (To už mě veverka nehonila, měla jsem jen pavouka v kapse :)) ). Byla jsem šťastná, že mohu "být in", v podstatě festivalová celebrita!! :)
A co na to Freud?? Jasný potlačený chtíč být na festivalu (při nejmenším za celebritu). S pavoukem v kapse? Tam by byl Sigmund v koncích. 


zdroj

No, abych to vysvětlila. Jde o SLAVONICE FEST (který žádné roznášení letáků nepotřebuje). Je to letní filmový a hudební festival v jihočeských Slavonicích a já na něm chci být!! Loni jsem ho nestihla. A letos.... ho budu sledovat "on-line" od kojení, nebo ještě z porodnice. 
Něco do činění s tímhle festivalem mají taky holky z blogu NE!DOKONALÉ, kde si třeba můžete přečíst, v čem se letos na festivaly chodí. 
Takže, jestli nemáte plán na 6.-10. srpna, chcete se pobavit a potkat nějakou tu celebritu včetně "nedokonalých" holek, jeďte do Slavonic. 
Pak mi ale musíte napsat, jaké to tam bylo!!!

A ten pavouk v kapse? Jasný štěstí....!! Pro vás i Slavonice Fest.

Co vy a festivaly?
Krásný den...Kat....

2 komentáře:

  1. Teda, holka, Ty máš sny ;-)
    Pavouk určitě znamená to štěstí, které nosíš pod srdíčkem :-)
    Krásný večer, Karoli

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Děkuji Karoli....
      Jojo, Ty o tom štěstí pod srdíčkem něco víš... :), viď? Držím palce!!
      Krásný den...Kat....

      Vymazat

Na vaše komentáře se těším a děkuji za ně:) Jsou pro mě motivací k dalšímu psaní.